Особливості методології викладання етики та деонтології у фармації - Гоцуля, Андрій Сергійович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Сучасний освітній процес спрямовано на вирішення практичних задач та ґрунтується на постійній взаємодії викладача та студента. Такі задачі вирішуються з використанням різноманітних форм, методів та засобів організації практичного заняття.