Догляд за шкірою обличчя при носінні медичної маски - Кілєєва, Ольга Павлівна; Бушуєва, Інна Володимирівна (Харків : НФаУ, 2021)
На теперішній час культура носіння захисних засобів від захворювань, які передаються повітряно-крапельним шляхом щільно ввійшла у наше повсякденне життя. Але, при постійному носінні захисної\медичної маски або респіратора шкіра не встигає відновлюватися, і у пацієнтів з акне виникає її запалення. При даних обставинах шкіра потребує посиленого догляду. Це допоможе запобігти виникненню саме маскне (новий термін, який використовують лікарі-дерматологи).
Keywords: тези доповідей