Особливості сальмонельозу у дітей на прикладі клінічного випадку тяжкого ускладненого перебігу - Усачова, Олена Віталіївна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Матвєєва, Т. Б.; Печугіна, В. В. (Київ, 2015)
У статті наведені особливості перебігу тяжких ускладнених форм сальмонельозу у дітей на прикладі власного спостереження.
Clinical features of salmonellosis in children: severe and complicated clinical case
Keywords: сальмонельоз; діти; тяжкі ускладнені форми