Місце синбіотичної терапії у корекції функціональних порушень жовчовивідних шляхів у дітей - Леженко, Геннадій Олександрович; Пашкова, Олена Єгорівна; Lezhenko, G. O.; Pashkova, O. E.; Леженко, Г. А.; Пашкова, Е. Е. (My University, 2015)
У роботі вивчено клінічну ефективність застосування синбіотичного препарату «Коліфагіна ПРО» при функціональних розладах біліарного тракту у дітей. Показано, що застосування препарату в комплексній терапії дисфункції жовчовивідних шляхів і сфінктера Одді у дітей сприяє підвищенню ефективності терапії захворювання за рахунок нормалізації кишкової мікрофлори і функції травлення. In the study, we have been investigated the clinical efficacy of a synbiotic remedy «Colifagina PRO» in functional disorders of biliary tract in children. It has been shown that the application of drug in the treatment of biliary tract and Odd sphincter dysfunctions in children promotes increase of efficiency due to the normalization of intestinal microflora and digestive function. В работе изучена клиническая эффективность применения синбиотического препарата «Колифагина ПРО» при функциональных расстройствах билиарного тракта у детей. Показано, что применение препарата в комплексной терапии дисфункции желчевыводящих путей и сфинктера Одди у детей способствует повышению эффективности терапии заболевания за счет нормализации кишечной микрофлоры и функции пищеварения.
The place of synbiotic therapy in the correction of functional disorders of the biliary tract in children
Место синбиотической терапии в коррекции функциональных нарушений желчевыводящих путей у детей
Keywords: дискінезія жовчовивідних шляхів; діти; дисбіоз; синбіотик; biliary dyskinesia; dysbiosis; symbiotic; дискинезия желчевыводящих путей; дети; дисбиоз; синбиотик