Особливості когнітивних та тривожно-депресивних розладів у хворих, які перенесли мозковий ішемічний інсульт під час воєнного стану - Рунчева, Катерина Андріївна; Гущенко, В. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: Виявлення особливостей когнітивних та тривожно-депресивних розладів у хворих, які перенесли мозковий ішемічний інсульт (МІІ) під час воєнного стану, шляхом тестування з використанням сучасних шкал.
Keywords: тези доповідей