Кейс-метод один з інноваційних методів викладання в вищих медичних закладах освіти - Різник, Ольга Іванівна; Дорошенко, Едуард Юрійович (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
В сучасних yмовах система вищої освіти повинна готувати фахівців, здатних до професійної діяльності в динамічному світі, де перед фахівцем постійно виникають нестандартні завдання, вирішення яких передбачає наявність досконалих знань, вмінь і навичок [1]. Одним з обов'язкових умов ефективної реалізації компетентнісного підходу і пpактико – оpієнтованої спрямованості професійної освіти є застосування інтеpактивних методів i засобів навчання.
Keywords: матеріали конференцій