Капсулотомія зі збереженням фіброзної капсули в лікуванні гострого гнійного пієлонефриту - Довбиш, Михайло Афанасійович; Губарь, Андрій Олександрович; Довбиш, Ігор Михайлович; Унгурян, О. Б. (My University, 2018)
Мета дослідження: підвищити ефективність хірургічного лікування гострого гнійного пієлонефриту за допомогою капсулотомії зі збереженням фіброзної капсули і її лімфатичних судин та дренуванням утвореної підкапсульної щілини.
Keywords: тези доповідей