Бюлетень нових надходжень 2021, липень-серпень - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, Наукова бібліотека, 2021)
Бюлетень нових надходжень випускається в друкованому та електронному вигляді. Друкований варіант представлено в інформаційно-бібліографічному відділі. Електронна версія відображена в Інстутаційному репозитарії ЗДМУ та на сайті Наукової бібліотеки ЗДМУ.