Синдром лихоманки невизначеного генезу в клініці внутрішніх хвороб - Шеховцева, Тамара Григорівна; Доценко, Сергій Якович; Свистун, Сергій Іванович; Кулинич, Олексій Валерійович; Кравченко, Володимир Іванович; Медведчук, Галина Яківна; Рекалов, Дмитро Геннадійович; Склярова, Наталія Павлiвна; Сичов, Роман Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
З лихоманкою невизначеного генезу лікарям доводиться зустрічатися доволі часто, тому знання основ диференціального діагнозу при цьому синдромі представляється дуже важливим. У посібнику упорядковано матеріал, який є необхідним для диференціально-діагностичного пошуку причин лихоманки невизначеного генезу. В роботі усуспільнено і систематизовано досвід і знання багатьох дослідників, які займались лікуванням пацієнтів з лихоманкою невизначеного генезу. На вибір і оцінку фактів вплинув досвід авторів. Призначений для лікарів загальної практики, лікарів-інтернів, студентів медичних вузів.