Особливості науково-дослідницької та педагогічної діяльності аспірантів в умовах військового стану - Князєва, А. О.; Кириченко, Михайло Михайлович; Богомолова, Оксана Андріївна; Колокот, Наталя Григорівна; Рослік, Ольга Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Війна – це специфічна соціальна катастрофа, що впливає на життя всіх верств суспільства і вимагає адаптації до нових умов від кожного. Медичні працівники стають одними з перших цивільних спеціалістів, хто безпосередньо стикається з жахливими наслідками цієї кризи.