Мікробіологічні дослідження навколишнього середовища - Єрьоміна, Алла Кузьмівна; Камишний, Олександр Михайлович; Тихоновська, Марина Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Санітарна мікробіологія є однією з найбільш важливих областей знань, яка широко використовується у роботі бакалаврів. Студентам необхідні знання з екології мікроорганізмів їх взаємодії з навколишнім середовищем та меж собою. Студенти повинні добре знати біологічні та фізико-хімічних властивості санітарно-показових мікроорганізмів. Важливе значення для досконалого мікробіологічного дослідження об'єктів навколишнього середовища мають сучасні методи дослідження.
Keywords: микробиология; мікробіологія