Організація освітнього процесу на факультеті післядипломної освіти з використанням дистанційних технологій - Білай, Іван Михайлович; Красько, Микола Петрович; Остапенко, А. О.; Демченко, В. О. (My University, 2021)
Як відомо, вищі навчальні заклади були вимушені перейти на дистанційну форму навчання контингенту через світову пандемію Covid-19 у 2020 році. При цьому велике значення мало збереження якості освітнього процесу, особливо у медичній та фармацевтичній галузі. Професійно-орієнтоване навчання – провідна концепція та остання тенденція сучасної освітньої діяльності. Якісне навчання і професійне становлення майбутнього спеціаліста фармації неможливе без сприятливого середовища та відповідних умов для формування професійної ідентичності майбутнього фахівця не зважаючи на умови, що диктуються пандемією Covid-19.