Предметно-мовне інтегроване навчання іноземних мов студентів-медиків в умовах пандемії і воєнного стану - Волкова, Галина Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Розглянуто можливості використання методики CLIL (Content and Language Integrated Learning) в медичному університеті у контексті функціонального оволодіння лікарською професією та іноземною мовою на фоні впровадження принципу інтегрованості, комп’ютеризації, інтенсифікації навчального процесу та міжнародного співробітництва. There has been considered the possibility of using the CLIL (Content and Language Integrated Learning) method in a medical university in the context of functional mastery in the medical profession and a foreign language against the background of the implementation of the principle of integration, computerization, intensification of the educational process and international cooperation.
Keywords: дистанційне навчання; методика CLIL; лінгвістичні і професійні компетенції; встановлення міжпредметних зв'язків; двомовна освіта; distance learning; CLIL method; linguistic and professional competences; establishment of interdisciplinary connections; bilingual education