Вдосконалення навчального процесу засобами мультимедіа на практичних заняттях з гігієни та екології - Волкова, Юлія Володимирівна; Федорченко, Руслана Анатоліївна (My University, 2016)
У статті розкрито питання доцільності використання мультимедійних технологій під час практичних занять зі студентам міжнародного факультету англомовної форми навчання. Також проводиться аналіз ефективності засвоєння студентами навчального матеріалу, поданого в мультимедійній та традиційній формах на прикладі вивчення розділу «Радіаційна гігієна».
Keywords: тези