Лікування постраждалих військовослужбовців з дефектами покривних тканин в умовах прифронтового шпиталю - Пономаренко, Олена Василівна; Ткачук, Д. В. (My University, 2023)
Мета: поліпшити діагностику та ефективність лікування пацієнтів, які постраждали від вогнепальних поранень покривних тканин кінцівок.
Keywords: тези доповідей