Невідкладні стани в кардіології - Сиволап, Віктор Денисович; Кисельов, Сергій Михайлович; Лашкул, Дмитро Андрійович; Бондаренко, Олексій Павлович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчально-методичний посібник «Невідкладні стани в кардіології» підготовлено для студентів VI курсу, спеціальність «Лікувальна справа» та «Педіатрія», відповідно до вимог програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина» (МОЗ України, 2015) з урахуванням нових стандартів і протоколів міжнародних та національних рекомендацій останніх років з кардіології. В посібнику представлені методичні розробки до практичних занять та самостійної роботи студентів, протоколи обстеження, обґрунтування діагнозу, надання допомоги при невідкладних станах, лікування та профілактики серцево-судинних захворювання, алгоритми надання медичної допомоги, тести для оцінювання рівня знань студентів та клінічні задачі для самопідготовки.
Keywords: Кардіологія; невідкладні стани