Прогностичне значення імуноферментних маркерів при гіперпластичних процесах ендометрія в поєднанні з міомою матки - Земляна, Наталія Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: Оцінити прогностичне значення клініко-анамнестичних факторів щодо виникнення рецидивів у жінок з гіперпластичними процесами ендометрія (ГПЕ) в поєднанні з міомою матки.
Keywords: тези