Управління і економіка фармації : навч.-метод. посіб. до семінарів слухачів курсів удосконалення кваліфікації зі спеціалізації за фахом «Організація і управління фармацією» - Бушуєва, Інна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчально-методичний посібник допоможе зформувати бачення майбутніх організаторів фармацевтичної справи з питань маркетингових досліджень у фармації, проводити дослідження власної фірми, робити аналіз результатів виробничо-збутової діяльності, визначати рівень конкурентоспроможності своїх препаратів та імідж фірми з боку споживачів та конкурентів, самостійно проводити аналіз власного потенціалу фармацевтичного закладу, що дасть змогу визначити ринкові можливості підприємства, завоювати стабільні конкурентні позиції на ринку, зменшити ризик та збільшити шанси на успіх всієї маркетингової діяльності. Навчально-методичний посібник призначений для організації семінарів провізорів зі спеціалізації за фахом «Організація і управління фармацією» при вивченні питань управління персоналом дисципліни «Управління і економіка фармації».