Навчально-методичне та організаційне забезпечення викладання дисципліни "загальна практика – сімейна медицина" студентам міжнародного факультету - Михайловська, Наталія Сергіївна; Грицай, Ганна Володимирівна; Mykhailovska, N. S.; Gritsay, G. V. (Тернопільський державний медичний університет, 2016)
Стаття розглядає організаційно-методичні особливості та проблеми викладання дисципліни загальна практика – сімейна медицина студентам VI курсу міжнародного факультету англійською мовою. На підставі накопиченого досвіду викладання пропонуються шляхи вирішення цих проблем: адаптації вітчизняної програми до особливостей викладання дисципліни В зарубіжних країнах, активізація роботи зі створення навчально-методичних посібників та практикуму англійською мовою відповідно до навчальної програми, оновлення і вдосконалення бази тестових та ситуаційних завдань клінічної спрямованості. The article considers the certain methodical peculiarities and speci c questions of teaching general practice – family medicine to English-speaking students of international faculty. On the basis of experience the pathways of solving these problems are suggested to be. It was offered the adaptation of national programs to the teaching in foreign countries, active creation of study manuals on English language, with theoretical material according to working program, update and improve tests and situational tasks database, creation of notebook for practical lessons.
Methodical, educational and organizational provision of teaching general practice – family medicine to english-speaking students
Keywords: тези; сімейна медицина; іноземні студенти; викладання англійською мовою; family medicine; English-speaking students; teaching