Лабораторна служба : практикум для сам. підготовки до практ. занять студ. ІV курсу мед. ф-ту спец. «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Біленький, Сергій Андрійович; Левченко, Катерина Віталіївна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Практикум складено відповідно до робочої програми для студентів медичних факультетів закладів вищої освіти спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». У практикумі представлений матеріал у відповідність з сучасним уявленням про лабораторну службу. Структура та організація клінічної лабораторної служби в Україні базується на суворих наукових принципах. До кожного заняття дано питання для підготовки, а також завдання для самостійної аудиторної роботи. Практикум призначена для студентів медичного факультету, спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування».