Пути повышения качества учебного процесса на кафедре стоматологии - Кокарь, Оксана Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Сучасний етап розвитку вищої медичної освіти висуває нові вимоги до змісту, методики та організації викладання базових дисциплін. Підкреслено роль використання сучасних форм і методів навчання. Современный этап развития высшего медицинского образования выдвигает новые требования к содержанию, методике и организации изложения базовых дисциплин. Подчеркнута роль использования современных форм и методов обучения. The present stage of development of the higher medical education formation puts forward new requirements to the maintenance, technique and the organization of basic subjects teaching. The importance of improvement of forms and methods of the education is emphasized.
Keywords: методичне забезпечення; іноваційні технології; методическое обеспечение; инновационные технологии; methodical materials; innovation technologies