Українська мова : метод. рекомендації для викладачівдо проведення підсумкового контролю з курсу «Науковий стиль мовлення» на ІІ курсі - Абрамова, Інна Георгіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Методичні рекомендації для викладачів є частиною комплексу навчально-методичних матеріалів з курсу «Науковий стиль мовлення» (2023, ЦПІГ). Рекомендації розроблено згідно з робочою програмою курсу «Науковий стиль мовлення» (2023, ЦПІГ) та є однією з форм перевірки знань іноземних студентів у оволодінні мовним, мовленнєвим, комунікативним матеріалом.