Перспективи створення нових лікарських засобів на основі комплексних сполук - Скорина, Дмитро Юрійович; Гура, К. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Узагальнення та аналіз наукових даних щодо особливостей хімічного складу, будови, добування, контролю якості лікарських засобів, створених на основі комплексних сполук, а також вивчення можливостей синтезу потенційних БАР на основі взаємодії нових похідних [1,2,4]триазино[2,3-c]хіназоліну з катіонами полівалентних металів.
Keywords: тези доповідей