Професійне вигорання лікарів. Причини, прояви та шляхи подолання - Хоролець, Ольга Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Лікарі, що працюють у таких надзвичайних умовах сьогодення, піддаються додатковим стресам і ризикам війни, що значно посилює загрозу професійного вигорання.
Keywords: тези доповідей