Хемотаксономія та інтродукція люцерни посівної з фармацевтичними цілями - Гречана, Олена Володимирівна; Сербін, А. (Boston : Primedia eLaunch, 2021)
Бобові (Fabaceae або Leguminosae) - велика підродина, що охоплює близько 450 родів та понад 12 000 видів, поширених на всіх континентах планети в різних природних зонах - від приполярних островів до тропіків, від пустель до вологих лісів та боліт. Серед них є багато цінних зернобобових, кормових, лікарських, технічних, пряних.