Досвід використання віртуального пацієнта Bodyinteract™ на кафедрі інфекційних хвороб - Калашник, Кирило Вадимович; Фурик, Олена Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна (My University, 2023)
З самого початку карантинних обмежень через пандемію COVID-19, що почалися у 2020 році, виникла гостра проблема продовження навчання у форматі онлайн серед студентів Запорізького державного медико-фармацевтичного університету (ЗДМФУ).