Особливості організації інтенсивних онлайн-курсів з вивчення української мови як іноземної - Чорна, Юлія Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Історія викладання іноземних мов налічує кілька десятків методів навчання, які виникали у відповідь на запити суспільства й відображали певний рівень його науково-технічного розвитку. Виникнення короткострокових інтенсивних мовних курсів має багато передумов, але загалом цей підхід до навчання зародився як реакція на реальні потреби людей у швидкому та ефективному засвоєнні іноземних мов.