Основи охорони праці та безпеки життєдіяльності : метод. вказівки для викладачів до практ. занять - Севальнєв, Анатолій Іванович; Гребняк, Микола Петрович; Федорченко, Руслана Анатоліївна; Куцак, Алла Валеріївна; Шаравара, Лариса Павлівна; Кірсанова, Олена Валентинівна; Сушко, Юрій Дмитрович; Торгун, Вячеслав Петрович; Соколовська, Ірина Анатоліївна; Волкова, Юлія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні вказівки для викладачів до практичних занять зі студентами II курсу медичного факультету ЗВО підготовлено згідно матеріалів, розроблених викладацьким складом кафедри загальної гігієни та екології Запорізького державного медичного університету відповідно до Робочої програми з навчальної дисципліни «Основи охорони праці та безпеки життєдіяльності» для підготовки студентів 2 курсу медичного факультету за спеціальністю 227 «Фізична терапія та ерготерапія».