Можливості прогнозування функціонального виходу гострого періоду спонтанного супратенторіального внутрішньомозкового крововиливу на тлі консервативної терапії на підставі клініко-нейровізуалізаційної оцінки ініціальної тяжкості ураження церебральних структур - Кузнєцов, Антон Анатолійович (My University, 2021)
Розробити мультипредикторну математичну модель для прогнозування функціонального виходу гострого періоду спонтанного супратенторіального внутрішньомозкового крововиливу (ССВМК), яка інтегрує інформативність клініко-неврологічних та нейровізуалізаційних показників.