Пропозиції щодо удосконалення статистичної обробки вимірів електрошкірних характеристик - Князевич, П. С. (Одеса : ОНМедУ, 2017)
Розглянувши існуючі методи збору та статистичної обробки результатів вимірів електрошкірних характеристик акупунктурних точок, або мікрозон (ЕШХ МЗ), з метою визначення функціонального стану людини, ми дійшли наступних висновків. Виміри ЕШХ МЗ потрібно проводити сухим електродом. Це знижує похибку виміру, адже виключає можливість додання у ланцюжок вимірювання зайвого елемента — паралельно підключеного резистора (електролітичного розчину) із набагато нижчим, ніж МЗ, рівнем опору.
Keywords: тези доповідей