Щодо отримання таблеток “Тіотриазид” методом вологої грануляції - Мехпалієва, Є. (Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2014)
У багатьох країнах світу туберкульоз – одна з найпоширеніших інфекційних хвороб. На теперішній час спостерігається епідемічний підйом захворювання. Основу лікування складають різноманітні лікарські засоби, такі як похідні гідразидуізоникотиновної кислоти, антибіотики та сучасні лікарські засоби [И.Ф.Беленичев, 2006].
Keywords: тези