Взаємозв’язок маркерів ушкодження нирок із параметрами добового моніторування артеріального тиску та кардіогемодинаміки у чоловіків з гіпертонічною хворобою на фоні порушень пуринового обміну - Колесник, Михайло Юрійович; Дудко, О. В. (My University, 2022)
Мета. Визначити взаємозв’язок маркерів ушкодження нирок із параметрами добового моніторування артеріального тиску та кардіогемодинаміки у чоловіків з гіпертонічною хворобою та порушеннями пуринового обміну.