Комплексна терапія гонартриту у жінок з гіпертонічною хворобою та надлишковою вагою - Підлубна, А. М. (My University, 2023)
Мета роботи. Встановити ефективність оптимізованої програми комплексної терапії гонартриту у жінок з гіпертонічною хворобою та надлишковою вагою.
Keywords: тези доповідей