Українська мова (за професійним спрямуванням): навчальний посібник для студентів І курсу 1–2-го медичних факультетів - Козиряцька, Світлана Анатоліївна; Kozyriatska, S.A. (ЗДМУ, 2015)
У виданні подано систематизований теоретичний матеріал до кожної теми, вказано на основні аспекти вивчення мовних норм сучасної літературної мови, дано вказівки щодо опрацювання фахових текстів та підготовки до контрольних робіт. Значну увагу приділено правилам літературного слововживання та типовим стилістичним порушенням у наукових текстах і документах, наголошено на необхідності відпрацювання професійної лексики. Видання призначено для студентів І курсу 1–2-го медичних факультетів з метою надання допомоги у вивченні української мови на лексичному, фразеологічному, морфологічному та синтаксичному рівнях у галузі медицини.
Keywords: українська мова за професійним спрямуванням