Ефективні стратегії мовної підготовки іноземних студентів - Ткаченко, Валерія Юріївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Завдання даної роботи – це проаналізувати роль мови в академічному та культурному контексті для іноземних студентів; дослідити основні етапи мовної адаптації іноземних студентів; вивчити важливість оцінки рівня мовної компетенції студентів та створення індивідуальних планів навчання.