Побічна дія лікарських засобів. Профілактика та лікування лікарських ускладнень - Білай, Іван Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Навчально-методичний посібник присвячено формуванню у провізорів-інтернів принципів клінічної фармації, раціональному вибору лікарських засобів при різних клінічних ситуаціях. Наведено анотацію, питання для самопідготовки і контролю вихідного рівня знань, практичну частину (ситуаційні задачі, аналіз листів призначення, завдання), контроль кінцевого рівня знань, тести, інформаційний матеріал та літературу. Призначений для використання під час заочного циклу навчання на базах стажування провізорів-інтернів.
Keywords: побічна дія; післядипломна освіта