Дослідження фізико-хімічних та фармако-технологічних характеристик субстанцій для прогнозування методу виготовлення таблеток l-триптофану з тіотриазоліну - Кучеренко, Людмила Іванівна; Борсук, Сергій Олександрович; Дерев'янко, Наталя Вікторівна (My University, 2024)
Метою нашої роботи є дослідження фізико-хімічних та фармако-технологічних характеристик субстанцій для прогнозування методу пресування таблеток L-триптофану з тіотриазоліну.
Keywords: тези доповідей