Введення в клініку внутрішніх хвороб. Основні правила розпитування та огляду хворого. Методи дослідження хворого. Схема обстеження хворого. Загальний огляд хворого. Огляд окремих частин тіла - Михайловська, Людмила Терентіївна; Шершньова, Оксана Володимирівна; Грицай, Ганна Володимирівна; Кулинич, Таміла Олегівна; Лісова, Оксана Олександрівна; Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичні рекомендації складені відповідно до робочої програми з дисципліни «Пропедевтика внутрішньої медицини» для студентів-стоматологів. Методичні рекомендації мають на меті допомогти студентам підготуватися до практичних занять та краще засвоїти матеріал. Можуть бути використані у навчальному процесі студентів-стоматологів при вивченні дисципліни «Пропедевтика внутрішньої медицини».