Розгляд нових і вдосконалених методів лікування захворювань слизової оболонки порожнини рота (СОПР) - Гулевська, О. О. (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Захворювання СПРО є досить поширеною проблемою. Але їх правильна діагностика ускладнена тим, що безліч захворювань ротової порожнини протікають зі схожими або навіть однаковими симптомами. Ротова порожнина є першим відділом травної системи людини, а також частиною організму, що бере участь в повітрянному обміні , тобто невід'ємною частина дихальної системи.
Keywords: тези