Біологічний вік та кількісна оцінка рівня фізичного здоров’я людини - Михалюк, Євген Леонідович; Малахова, Світлана Миколаївна; Черепок, Олександр Олексійович (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Посібник призначено для самостійної роботи студентів IV курсу медичних факультетів при підготовці до практичного заняття з навчальної дисципліни «Фізична реабілітація та спортивна медицина».