Психологічний супровід учасників освітнього процесу у медичних закладах вищої освіти в умовах воєнного стану - Лоза, Є. К. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Генерування філософсько-психологічних аспектів власних міркувань кожного учасника освітньої діяльності, що сприятиме утворенню емоційно-фізіологічних процесів на свідомому рівні в умовах воєнного стану.
Keywords: тези доповідей