Ефективність фізичної терапії при деформаціях хребта - Ткаченко, А. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Дослідити ефективність застосування комплексної програми фізичної терапії для спортсменів з порушенням постави.
Keywords: тези доповідей