Конспект лекцій з дисципліни «Анатомія людини» - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Світлицький, Андрій Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Анатомія людини» розроблено автором згідно вимог робочої навчальної програми для підготовки спеціалістів зі «Технології медичної діагностики та лікування». У конспекті лекцій стисло подано сучасні відомості про будову організму людини з точки зору його цілісності і взаємозв’язку з навколишнім середовищем, викладено необхідні дані про опорно-руховий апарат, нутрощі, ендокринний апарат, дихальну, серцево-судинну, нервову системи та органи чуття. Висвітлено питання зв’язку будови і функцій органів, систем органів.
Keywords: анатомія людини