Викладання клінічної фармації з використанням дистанційних форм навчання - Білай, Іван Михайлович; Білай, Андрій Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження – визначити особливості викладання клінічної фармації з використанням дистанційних форм навчання.
Keywords: тези доповідей