Товарознавчий аналіз фармацевтичних та медичних товарів. Пакування, маркування. Модуль 2 - Самко, Анатолій Васильович; Суховой, Григорій Пилипович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Збірник тестових завдань призначений для студентів 5 курсу фармацевтичних факультетів денної форми навчання за спеціальностю 7.110201 «Фармація». Для кожної теми практичного заняття та самостійної роботи наведені тестові завдання, і в кінці збірника подано рекомендовану літературу.