Променева діагностика доброякісних пухлин кісток - Мягков, Станіслав Олександрович; Туманська, Наталя Валеріївна; Кічангіна, Тетяна Михайлівна; Нордіо, Олена Геннадіївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Як показує практика, променеву семіотику новоутворень і пухлиноподібних захворювань кістяка до нинішнього часу фахівці знають набагато гірше, ніж симптоми іншої патології. Багато в чому це пояснюється тим, що протягом декількох десятиліть в Україні не видавалися посібники, присвячені даній проблемі. У структурі онкологічної захворюваності в Україні пухлини кісток складають біля 1% серед усіх злоякісних новоутворень (Щепотін І.Б., 2010), а у США – 0,8%.