Проблема підвищення якості освіти в медичних вищих навчальних закладах - Губарь, Андрій Олександрович; Бачурін, Георгій Вікторович; Довбиш, Михайло Афанасійович; Довбиш, Ігор Михайлович (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
Професійна діяльність майбутнього фахівця-лікаря в сучасному суспільстві передбачає професійну мобільність, творчу самореалізацію, володіння спеціальним спілкуванням, вміння застосовувати технології, брати на себе відповідальність за вирішення завдань. Сучасному суспільству потрібні такі фахівці в системі охорони здоров’я , які здатні не тільки бачити проблеми, а й продуктивно вирішувати їх. Це все говорить про новий підхід до професійної підготовки студентів, відмову від зведення цього процесу тільки до засвоєння знань, умінь і навичок, що обумовлює необхідність формування у студентів професійних якостей, які забезпечують успішне виконання конкретних функцій, пов'язаних з майбутньою професією.
Keywords: матеріали конференцій