Ефективність тривалої терапії кандесартаном у хворих артеріальною гіпертензією, ускладненою серцевою недостатністю - Мирний, Сергій Петрович; Мирна, А. І.; Мирний, Дмитро Петрович (My University, 2021)
Вивчити вплив фармакотерапії кандесартаном на вну-трішньосерцеву гемодинаміку, рівень артеріального тиску (АТ) та показники вуглеводного обміну у хворих на артеріальну гіпертензію (АГ),ускладнену хронічною серцевою недостатністю (ХСН).