Вплив засобів фізичної терапії на студентів із гіпертонічною хворобою - Мамедова, Д. А. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Актуальність. За визначенням Всесвітньої Організації Охорони Здоров‘я (ВООЗ), хвороби системи кровообігу в ХХI столітті стали одною із головних проблем для систем охорони здоров‘я, негативно впливають на сталий розвиток і соціально-економічну структуру країн світу.
Keywords: тези