Українська мова як іноземна. Мова стоматолога. Частина І - Даниленко, Людмила Вікторівна; Гнатенко, Світлана Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Практикум призначений для аудиторної роботи на заняттях з української мови як іноземної на І курсі медичного університету спеціальності «Стоматологія». Матеріали практикуму спрямовані на формування у студентів необхідних мовних і мовленнєвих умінь у читанні, аудіюванні, говорінні та письмі, що створює умови для оволодіння майбутньою спеціальністю та спілкування в умовах навчально-професійного україномовного середовища.